Blackjack tips

I Blackjack kan man lyckas om man bara jobbar med huvudet och inte med känslorna. Detta är ett spel där strategi fungerar och man behöver alls inte lita blint på tur och magkänsla. Det är dock viktigt att förstå att det kan ta tid innan man kommer in i spelet och förstår hur man ska spela för de allra bästa resultaten. För att bli en duktig spelare så måste man vara tålmodig och inte ge upp bara för att man förlorar några omgångar. Liksom i andra spel så har man alltid dagar som fungerar bättre och dagar som är mindre lyckade. Det finns inget som säger att man inte kan ta en paus och komma igen då solen skiner igen!

 

Bankroll management

Innan du ens ger dig in på strategikort och rätt val i varje situation så ska du betänka din spelbudget. Den som inte har en spelbudget kan verkligen få problem och det behöver inte bero på att man har ett latent spelberoende. Vem som helst kan drabbas av spelets hetta och lockas till att satsa med mer än vad man verkligen har råd med. Detta är fullkomligt naturligt. För att undvika detta jobbiga scenario så ska man först och främst sätta en budget för sitt spel. Man gör detta genom att ange det belopp som man har råd med att förlora. På så vis så blir det inte smärtsamt om man har en mindre lyckad vecka. Det är också viktigt att man håller sig till sin budget och inte sätter in mer pengar på spelkontot då den är avverkad. Dessutom så bör man göra upp ett system om hur mycket av vinsterna man plockar ut, och hur mycket man lägger på fler spelomgångar.

Spela med huvudet inte med känslorna

De flesta har varit med om en situation där man kände att man var på gång. Utan att betänka saken vidare så satsar man på och detta kan leda till stora förluster då turen vänder. En blackjackspelare måste spela med huvudet och inte med magen. Detta är mycket viktigt och något som man aldrig får glömma. Stora känslor här inte hemma vid ett blackjackbord.

Uthållighet

Det är bara med tålamod som man till sist når målet och blir en duktig blackjackspelare. Räkna med många blackjackspel innan du ser att du vinner mer än vad du förlorar. Ge inte upp för att det inte går så bra som du hade räknat med. Om du bara är uthållig och fortsätter på rätt sätt så kommer du snart att börja se frukterna av ditt arbete.

Betsafe Blackjack

Betsafe

Välkomstbonus på 1000kr!
read more